Vores ydelser

Vi tilbyder

Vi er et seriøst og alsidigt callcenter. Hos os er medarbejderne det vigtigste redskab, og vi består af en medarbejderstab med mange forskellige erhvervsmæssige baggrunde. Vi har derfor stor succes indenfor flere forskellige grene af telemarketing.

Hos DFRO kan vi tilbyde hjælp indenfor alle former for telemarketing, kundeservice og IT relaterede opgaver. Vores opgaver er hovedsageligt indenfor følgende kategorier:


Har I en opgave, som ikke lige falder ind under ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er alsidige og altid klar til at påtage os nye spændende opgaver.

Vi tilpasser os jeres opgave

Hos os er I ikke blot endnu en kunde i rækken. Vi tager stort ejerskab og bruger meget tid på at optimere og tilpasse vores indsats til de krav, som en succesfuld løsning for jeres virksomhed kræver. Derfor forbereder vi os altid grundigt på netop din virksomhed, dit produkt og dine kunders behov, inden vi udfører opgaven. Dette skaber troværdige samtaler med de potentielle nye kunder, som vi kontakter på vegne af jer, og som er med til at øge succesraten på opgaverne.

Et tæt samarbejde

Når vi udfører en opgave for jer, så er det vigtigt, at I er med på sidelinjen i hele forløbet. Vi laver derfor løbende kvalitetstjek og analyserer konsekvent på resultaterne i samarbejde med jer. På den måde er I hele tiden opdateret på processen, og det holder vores medarbejdere skarpe samt giver mulighed for at korrigere indsatserne efter behov.

Ønsker I en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe jer med, så kontakt vores udviklingschef Simon Voltzmann på tlf: 53653195 eller svo@dfro.dk.