Om os

Professionalisme

Passion

Pertentlighed

Hos DFRO foregår al vores arbejde ud fra tre værdier: Professionalisme, Passion og Pertentlighed. 

Vi er en veletableret virksomhed, som gennem årene har fået en solid erfaring inden for mange  forskellige brancher og ydelser. Dette gør os i stand til at tilbyde professionelle og kompetente løsninger, som er baseret på viden og erfaring. 

Vi tror på at gøre tingene helhjertet – særligt når det kommer til salg og mødebooking. Passion er nødvendigt i vores branche og er derfor gennemtrængende i vores samarbejder, ydelser og medarbejdere. 

Vi er meget kvalitetsbevidste og indgår kun i samarbejder, hvor vi mener at være i stand til at leve op til vores egne standarder, såvel som kundens. Vores medarbejdere er garvede indenfor branchen og med særlige kompetencer. Derfor går vi meget op i at finde medarbejderne med det bedste match til opgaven. Vi sørger altid for, at grundlaget for opgaven er på plads, så vores ydelser lever op til kundens forventninger.

Vores historie

Er I interesserede i at lære os bedre at kende?

Har I spørgsmål til en given opgave eller ønsker I at høre mere om, hvordan et callcenter med speciale i at sætte sig ind i netop jeres branche, kan løfte jeres bundlinje til nye højder, så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi har medarbejdere i Danmark, som kan komme ud til jeres virksomhed og fortælle mere om fordelene ved at bruge DFRO som samarbejdspartner.