Professionalisme

Passion

Pertentlighed


Hos DFRO foregår al vores arbejde ud fra tre værdier; professionalisme, passion og pertentlighed

Vi er en etableret virksomhed, som gennem årene har etableret en solid erfaring indenfor flere forskellige brancher og ydelser. Dette gør os i stand til at tilbyde professionelle og kompetente løsninger, som er baseret på viden og erfaring. 

Vi tror ikke på, at gøre tingene halvhjertet - specielt ikke når det kommer til salg. Passion er nødvendigt i vores branche, og er derfor gennemtrængende i vores samarbejder, ydelser og medarbejdere. 

Vi er meget kvalitetsbevidste, og indgår kun i samarbejder, hvor vi mener at være i stand til at leve op til vores egne standarder, såvel som kundens. Vores medarbejdere er garvede, med bestemte kompetencer, og derfor går vi meget op i at finde det bedste match til opgaven. Vi sørger altid for at grundlaget for opgaven er på plads, så vores ydelser lever op til kundens forventninger.
Vores historie


Er I interesseret i at lære os bedre at kende?

Har I spørgsmål til en given opgave, eller vil I høre mere om, hvordan et callcenter - med speciale i at sætte sig ind i netop Jeres branche - kan løfte Jeres bundlinje til nye højder, så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi har medarbejdere i Danmark, som kan komme ud til Jeres virksomhed, og fortælle mere om fordelene ved at bruge DFRO.